Условия за ползване

Прочетете внимателно условията за ползване на електронния магазин. Ако решите да го ползвате, това означава, че сте съгласни с тях.

Това е електронният вариант на магазин АТЛЕТИК СПОРТ. Администраторите му имат правото по всяко време да променят съдържанието му и начина на достъп до информацията в него, както и да прекрати използването му при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на закона в страната.

Този електронен магазин съдържа препратки (линкове) към други сайтове. АТЛЕТИК СПОРТ  не носи отговорност за тяхното съдържание.

Моля, използвайте електронния магазин само за коректни действия!

Не попълвайте информация, която накърнява правата на другите, която е незаконна, заплашителна, оскърбителна, клеветническа, груба, неприлична, непочтителна или нередна.

Не използвайте електронния магазин за противозаконни цели.

 

Необходими условия, за да се извърши поръчката:

  1. Регистрация в електронния магазин.
  2. Валиден email адрес.
  3. Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране

(ако се изисква фактура).

  1. Вярно попълнени данни за контакт.

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона:

Добавяне в количката

При направена от Вас поръчка ,екипът на АТЛЕТИК СПОРТ ще се свърже с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката и уточняване на времето на доставка.

 

Повече информация за продукт

Ако имате допълнителни въпроси за определен продукт, моля свържете се с нас на тел. 0888 775408, 0888 671626 и email: shop@atletiksport.com

Често задавани въпроси:

 

Промяна на поръчка?

Продуктите и количествата им във Вашата поръчка могат да бъдат променени по всяко време преди да сте потвърдили окончателния и вариант с вида на плащането. Ако искате след това да направите промени по нея, то трябва да се свържете с нас на телефони: 0888 775408, 0888 671626 и email: shop@atletiksport.com

 

Начини на плащане?

– Плащане при доставка (наложен платеж)

 

Как да си сменя адреса или електронната поща?

Можете да промените информацията от вашия профил по всяко време като отидете в своя профил и въведете желаните от Вас промени.

 

Ако не сте намерили отговор на Вашите въпроси или ако има нещо друго, с което можем да Ви помогнем, моля свържете се с нас на телефони: 0888 775408, 0888 671626 и email: shop@atletiksport.com

Ще направим нужното да получите отговор до 24 ч.